Recenze na bílý kratom od jeho uživatelů

Zajímá vás, jaké jsou zkušenosti skutečných uživatelů s bílým kratomem? Tento článek shrnuje různé recenze a názory na tento oblíbený přírodní produkt. Přečtěte si dále a zjistěte, jak bílý kratom ovlivňuje energii, soustředění a celkovou pohodu.

Zkušenosti skutečných uživatelů

Pojďme se prvně podívat na recenze opravdových uživatelů kratomu. Recenze jsou volně dostupné na internetu, nejedná se tady jen o naše zákazníky.

  • Tomáš: "Bílý kratom mě dost překvapil svými energizujícími účinky. Fakt jsem se cítil lépe během pracovního dne, bez žádných vedlejších účinků. To mám rád."
  • Jirka: "Nedávno jsem zkoušel bílý kratom ve formě tablet a musím říct, že mě to dost překvapilo. Nepociťoval jsem žádnou únavu a byl jsem pln energie. Prvně jsem byl skeptický. Protože jsem si nebyl jistý účinky kratomu v tabletové formě, ale výsledky byly stejné jak u prášku . Tato forma je navíc praktická na cestování a tak. Cítil jsem se skvěle po celý den, bez jakéhokoliv pocitu vyčerpání nebo tíže, kterou občas zažívám u jiných stimulantů. Doporučil bych bílý kratom v tabletách každému, kdo hledá nový způsob, jak zvýšit svoji energetickou hladinu a zlepšit koncentraci.."
  • Dave: "Když potřebuji pořádný kopanec, sáhnu po bílém kratomu. Není to úplně stejné jako káva, je to totiž zároveň euforické… Rád si dám obojí."
  • Aneta: "Jsem trochu zklamaná. Bílý kratom mi nepomohl tak, jak jsem doufala, ale to vlastně žádný druh. Asi to prostě na všechny nefunguje stejně."
  • Dominik: "Můj nejoblíbenější je zelený kratom, protože se hodí do různých situací. Bílý je ale moje top volba, když potřebuji makat. Ať už hlavou nebo rukama. Doporučuji odrůdu Maeng-da, ale asi na tom moc nezáleží. Hlavní bude ta barva.”

Shrnutí uživatelských zkušeností

Účinky nejsou jen pozitivní, ale najdou se nějaké negativní (obvykle u lidí, kteří kratom nepoužívají správně). Pojďme se podívat na obecné shrnutí toho, co lidi o bílém kratomu říkají.

Pozitivní recenze

  • Zvýšení energie: Lidé si chválí větší energii a vytrvalost. Bílý kratom pomáhá při práci a sportu.
  • Lepší koncentrace: Studenti a profesionálové ho užívají pro lepší soustředění. Pomáhá se zaměřit na úkoly.
  • Zlepšení nálady: Někteří cítí lepší náladu a klid. Může působit jako přírodní antidepresivum.

Negativní zkušenosti

  • Nespavost: Užívání večer může způsobit problémy se spánkem. Lepší je ho brát ráno nebo odpoledne.
  • Nevolnost: Některým lidem může způsobit nevolnost, zvláště při vyšších dávkách. Začněte s menšími dávkami.

kratom  (4)

Hlavní rozdíly bílého kratomu oproti ostatním barvám

Kratom se dělí na tři hlavní barvy: bílý, zelený a červený. Každá z těchto barev má své specifické vlastnosti a účinky. Zaměřme se nyní na to, jak se bílý kratom liší od ostatních barev.

1. Účinky

Bílý kratom je známý pro své energizující a stimulační účinky, což ho odlišuje od ostatních typů. Zatímco zelený kratom poskytuje vyvážené účinky mezi energií a uklidněním, bílý kratom se zaměřuje především na zvýšení koncentrace a celkové energie. 

Lidé ho často používají jako náhradu kávy, protože energii poskytuje dlouhodobě bez únavy, která obvykle následuje po vypití kávy. 

Na rozdíl od červeného kratomu, který je vhodný pro večerní uklidnění a lepší spánek díky svým silným relaxačním účinkům, bílý kratom je ideální pro použití během dne, kdy podporuje bdělost a kreativitu.

2. Použití

Bílý kratom je skvělý na použití přes den, zejména ráno nebo v pracovní době, protože podporuje produktivitu a pomáhá se soustředit. Někteří ho používají také před sportem pro zvýšení energie. 

Na rozdíl od toho zelený kratom je vhodný pro jakoukoli dobu dne, jelikož pomáhá udržovat rovnováhu mezi energií a klidem, což ho činí všestranným. Je ideální, když potřebuješ být soustředěný, ale zároveň uvolněný. 

Červený kratom se naopak nejčastěji používá večer nebo před spaním, protože uvolňuje tělo a mysl, což přispívá k lepšímu spánku a je také využíván pro zmírnění chronické bolesti.

3. Obsah alkaloidů

Bílý kratom obsahuje více stimulačních alkaloidů, jako je mitragynin, který způsobuje jeho energizující účinky. 

Na rozdíl od bílého, zelený kratom má vyváženou směs mitragyninu a 7-hydroxymitragyninu, díky čemuž působí mírněji a poskytuje středně silné účinky. 

Červený kratom, na druhou stranu, má vyšší koncentraci 7-hydroxymitragyninu, který je známý svými silnými bolest zmírňujícími a uspávajícími účinky, a proto se často používá večer pro lepší spánek nebo úlevu od bolesti.

kratom  (1)

Záleží na odrůdě?

Když vybíráte bílý kratom, není moc důležité, odkud přesně pochází. Od místa původu se obvykle odvíjí jeho druh neboli odrůda . Většina bílého kratomu, který koupíte, je stejně z ostrova Borneo, takže mají podobnou kvalitu a účinky. Chuť se mezi odrůdami může trochu lišit, ale většina lidí to ani nepozná.

Tohle platí i pro jiné druhy kratomu. Barva listů (bílá, zelená, červená) ukazuje různé způsoby zpracování a mírně odlišné účinky, ale rozdíly mezi odrůdami jedné barvy jsou většinou menší.

Bílý kratom je známý pro své povzbuzující účinky. Hodí se hlavně na ráno nebo dopoledne. Pomáhá zlepšit soustředění a dodává energii, podobně jako káva, ale bez nervozity a úzkosti, které káva někdy způsobuje.

Mimochodem stejně tak moc nezáleží, jestli zvolíte prášek nebo tablety, případně jinou formu. Každá forma kratomu má jiné výhody, ale účinky to skoro vůbec neovlivní.

Hlavní zjištění

Shrnutím lze říci, že bílý kratom má převážně pozitivní recenze díky svým energizujícím a stimulačním účinkům, které uživatelé oceňují především během pracovního dne nebo při sportovních aktivitách. 

Na druhou stranu, někteří lidé mohou zaznamenat negativní vedlejší účinky jako nespavost nebo nevolnost, zejména při vyšších dávkách. 

Celkově vzato, kratom se jeví jako efektivní taková silnější náhrada kávy pro ty, kteří hledají zvýšení energie a lepší koncentraci apod. A tohle platí právě obzvlášť pro bílý.